Centrum voor dagverzorging Villa Zilvervogel opent de deuren ...

Welkom in het centrum voor dagverzorging Villa Zilvervogel!

Op vrijdag 5 juni 2020 opent het centrum voor dagverzorging Villa Zilvervogel opnieuw de deuren voor de bezoekers. Om alle richtlijnen ikv corona te kunnen volgen opent het centrum zijn deuren in het ontmoetingscentrum in Reninge, op een boogscheut van het woonzorgcentrum en de eigenlijke locatie van het centrum. 

 

In samenwerking met stad Lo-Reninge werd de afgelopen dagen het ontmoetingscentrum ingericht als centrum voor dagverzorging met een aangename leefruimte en een rustruimte voor de bezoekers. De maaltijden en verpleegkundige zorg worden aangeleverd vanuit het woonzorgcentrum Zilvervogel Reninge. Het ontmoetingscentrum is voldoende groot om alle bezoekers te kunnen verwelkomen met respect voor voldoende afstand tussen elkaar. 

 

De bezoekers worden ingedeeld in twee bubbels. Elke bubbel komt op vaste dagen naar het centrum. De chauffeur last een extra busrit in. De activiteiten en het samenzijn gebeurt met respect voor de richtlijnen. 

 

 

Woon jij thuis maar wil je graag andere mensen ontmoeten? Welkom in het centrum voor dagverzorging waar je overdag kan vertoeven in gezelschap, samen gezellig kan genieten van een verse middagmaal, de nodige zorg en ondersteuning krijgt van experten ... 

 

Interesse? Ontdek alle info op de webpagina van het centrum voor dagverzorging