Fijn vertoeven in de vernieuwde woonvorm

De bewoners van De Landgraaf en Het Blommenbos zijn verhuisd naar hun nieuwe stek.

De vertrouwde woonvorm kreeg de afgelopen maanden een grondige opknapbeurt: nieuwe kleuren aan de muren, nieuwe keuken in de livings, nieuwe verlichting, installatie van airco's en zonnewering, nieuw oproepsysteem, nieuw meubilair en twee ruime kamers speciaal ingericht voor koppels. 

Op dinsdag 21/12/2021 hebben de bewoners intrek genomen in een opgeknapt woongedeelte van het woonzorgcentrum. Na een tijdelijk verblijf van enkele maanden keken ze reikhalzend uit naar hun nieuwe stek.

De collega's van de technische dienst en schoonmaak, vele vrijwilligers en verschillende firma's hebben enkele maanden hard doorgewerkt om het gebouw een nieuwe look te geven en de verhuis in goeie banen te leiden.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe kamer. Het is mooi. Mijn broer woont in de kamer vlak naast mij. Dat is ook leuk. Ik ben graag onder de mensen. Als er leute wordt gemaakt, ben ik erbij. 

Irma, bewoner 

Samen wonen als koppel

Binnen deze woonvorm zijn er twee woongelegenheden speciaal ingericht om als koppel samen te wonen en leven. 

De kamer omvat 

  • een slaapgedeelte
  • een living
  • een afgesloten badkamer met toilet, dubbele lavabo en kasten 

Interesse? Neem contact op met de sociale dienst voor een vrijblijvend bezoek (socialedienst.reninge@zilvervogel.be of 057 40 90 90)

Alles is in orde en ik heb een prachtig uitzicht op de tuin. 

Gaspard, bewoner