Nieuws en activiteiten

Nieuws en activiteiten

We houden u graag op de hoogte van actueel nieuws, projecten en het reilen en zeilen binnen Zilvervogel Reninge.

Nieuws

Op zoek naar nieuwe collega's

Wij zijn nog op zoek naar enkele enthousiaste collega's. Ben je nog op zoek naar een fijne job of ken je iemand die op zoek is? Hierbij alle info.

Nieuws

Alle nieuws voor november

Een overzicht van de activiteiten, een terugblik op de maand oktober, een leuk wist-je-datje, een overzicht van de jarigen, en zoveel meer leest u in onze bewonerskrant voor de maand november.

Activiteit

Op stap met de TUK TUK

Op een mooie herfstnamiddag trokken we er op uit met de Tuktuk.

Nieuws

Het Hofjournaal van oktober

Ons maandelijks Hofjournaal boordevol nieuwtjes en een terugblik naar september.

Nieuws

Oktober is bewegingsmaand bij Zilvervogel

In oktober worden bewoners en medewerkers in de drie vestigingen van Zilvervogel vzw uitgedaagd om te bewegen. Zumba volgen, aanduiden van een stappentellerkampioen, uitdagende bewegingsparcours in de woonzorgcentra, ... .

Nieuws

We brengen de buurt samen in ons dorpsrestaurant

Zilvervogel Reninge werkt mee aan het Leaderproject Zorg in de Binnentuin. Op de 2e en 4e dinsdag van de maand organiseren we samen een dorpsrestaurant.

Activiteit

Lees onze bewonerskrant voor de maand september

Een overzicht van de activiteiten, een terugblik op gepasseerde activiteiten, een leuk wist-je-datje, een overzicht van de jarigen, en zoveel meer leest u in onze bewonerskrant voor de maand september.

Activiteit

Wandel mee op onze smoefeltocht tijdens de kermisweek

In de kermisweek organiseert Zilvervogel Reninge op dinsdag 10 september 2019 naar jaarlijkse gewoonte de smoefeltocht.

Nieuws

Breiclub : beelden –en poëzieroute

Tot 15 september 2019 kan u de 20ste beelden- en poëzieroute ontdekken in Lo-Reninge. De breiclub “Gif mo sjette” van Zilvervogel Reninge heeft de voorbije maanden massaal gebreid.

Nieuws

Multidisciplinaire samenwerking volgens principes van de Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO)

Zilvervogel Reninge kiest voor kleinschaligheid en multidisciplinaire samenwerking volgens de principes van de Innovatieve Arbeidsorganisatie IAO

Nieuws

Multidisciplinair werken in Zilvervogel Reninge: naar een innovatieve arbeidsorganisatie

Sinds april 2019 wordt in Zilvervogel Reninge gewerkt met multidisciplinaire teams. Medewerkers met verschillende specialiteiten (verpleegkundigen, zorgkundigen, medewerkers hoteldiensten, animatoren en ergotherapeuten) vormen een team geleid door een teamcoach.

Nieuws

Samen onder één vlag! Met trots stellen wij u Zilvervogel voor.

Hof ten Ijzer te Reninge, OLV Middelares te Rekkem en De OpenLink te Woumen, vroeger samen vzw CZD Sint- Vincentius, is reeds jaren een groep van West-Vlaamse woonzorgcentra met centrum voor kortverblijf, erkende assistentiewoningen en centrum voor dagverzorging.