Bouwinfo

Bouwinfo

Plannen

De nieuwbouw

Op de site wordt momenteel een nieuw woonzorgcentrum opgetrokken voor 79 kamers permanent verblijf en 3 kamers kortverblijf. Naast een nieuwe keuken en een nieuw centrum voor dagverzorging wordt ook een nieuw cafetaria gebouwd. 

Op elke woonvorm zal de bewoner kunnen genieten van privacy in zijn eigen woning met inloopdouche, toilet en lavabo. Door de binnentuinen en de vele ramen zijn de gangen aangenaam om te vertoeven en heeft iedereen zicht op het omliggend landschap. Elke woonvorm zet in op huiselijkheid door een eigen living met keuken, een terras of toegang tot de tuin en diverse aangename zithoeken verspreid over de woonvorm.

De nieuwbouw wordt in gebruik genomen in de loop van 2021.

Op elke woonvorm zal de bewoner kunnen genieten van privacy, een huiselijke sfeer en het zicht op het omliggende landschap.

Praktische info

Parkeren

Door de werfinrichting zijn de parkeerplaatsen momenteel op de site van de Zilvervogel beperkt. Voor huisartsen, dringende dienstverleners en personen met een beperking zijn er enkele voorbehouden parkeerplaatsen aan de ingang van het gebouw. Het kerkplein wordt gedurende de werken beschikbaar gesteld als parkeerplaats. 

Om de hinder voor de buurtbewoners en lokale handelaars te beperken vragen we om niet te parkeren op de parkeerplaatsen voorzien voor de lokale handelaars en enkel te parkeren op de gemarkeerde parkeerplaatsen.

Fotoboek

Foto's - juni/september 2020 met o.a. zicht van de kastenwand in de kamer en het uitzicht van een kamer

Foto's voorjaar 2020