Bouwinfo

Bouwinfo

Plannen

De nieuwbouw

Begin april 2021 is de nieuwbouw in gebruik genomen. Het nieuwe gedeelte van het woonzorgcentrum bestaat uit  78 kamers permanent verblijf en 3 kamers kortverblijf. Naast een nieuwe keuken en een nieuw centrum voor dagverzorging is er ook een nieuwe cafetaria met zicht op de Broeken gebouwd.

Op elke woonvorm geniet de bewoner van privacy in zijn eigen woning met inloopdouche, toilet en lavabo. Door de binnentuinen en de vele ramen zijn de gangen aangenaam om te vertoeven en heeft iedereen zicht op het omliggend landschap. Elke woonvorm zet in op huiselijkheid door een eigen living met keuken, een terras of toegang tot de tuin en diverse aangename zithoeken verspreid over de woonvorm.

Op elke woonvorm geniet de bewoner van privacy, een huiselijke sfeer en het zicht op het omliggende landschap.

Praktische info

Tijdelijke hoofdingang via Lostraat

In afwachting van de buitenaanleg aan de hoofdingang situeert de tijdelijke hoofdingang zich ter hoogte van de Lostraat. Zowel het woonzorgcentrum als het centrum voor dagverzorging Villa Zilvervogel kan u bereiken via een zijstraat van de Lostraat (op uw linkerzijde als u van Lo komt, op uw rechterzijde als u richting Lo rijdt). 

De groene wegwijzers begeleiden u tot de tijdelijke hoofdingang. Op het terrein bevinden zich een aantal parkeerplaatsen. 

Ontdek samen met de bewoners de nieuwe kamers

Bij het eerste bezoek aan hun kamer werden reacties gesprokkeld bij de bewoners. Ontdek ze in het filmpje. 

Fotoboek

Foto's - juni/september 2020 met o.a. zicht van de kastenwand in de kamer en het uitzicht van een kamer

Foto's voorjaar 2020