Centrum voor dagverzorging

Diensten

Villa Zilvervogel

Opvang in Villa Zilvervogel is mogelijk elke werkdag vanaf 9u00 tot 17u00. Villa Zilvervogel situeert zich binnen de nieuwbouw van Zilvervogel te Reninge, maar is te bereiken via een aparte ingang. Net zoals ons woonzorgcentrum en centrum voor kortverblijf bevat het centrum een aangename en lichtrijke leefruimte, een keuken, een rustruimte, aangepast sanitair en een zonnig terras.

Zilvervogel zorgt voor een verse en evenwichtige warme maaltijd over de middag.

Bekijk het weekmenu

Activiteiten

In overleg met de bezoekers van Villa Zilvervogel worden ontspannende en huishoudelijke activiteiten georganiseerd. Enkele voorbeelden: dagelijks samen verse soep maken, bewegingsbingo, creatief met kleuren, ontdekken van muziek, genieten van wellness activiteiten,... Deelnemen aan de overkoepelende activiteiten in het woonzorgcentrum (bv. zumba, quiz, kaarting) zijn mogelijk. Liever rustig de krant lezen of een praatje maken met andere bezoekers: jij kiest. Bekijk onze activiteiten

Diensten

Verpleegkundige en paramedische zorg wordt aangeboden. Indien gewenst kan je genieten van een douche of bad onder begeleiding. Deze service is inbegrepen in de dagprijs. Ook een bezoekje bij de kapper of de pedicure in het woonzorgcentrum behoort tot de mogelijkheden. Een medewerker maakt een afspraak voor u. De kosten worden verrekend op uw maandfactuur.

Vervoer

Indien je dit wenst, voorzien wij aangepast vervoer van en naar Villa Zilvervogel. De minibus is aangepast voor rolstoelgebruikers. De chauffeur haalt en brengt je met de glimlach van en naar huis.