Woonzorgcentrum

Bezoeker

Een familiale en huiselijke sfeer, dat is wat Zilvervogel elke bewoner willen bieden. Daarom positioneren we ons als een open huis en kan u vrij uw familie komen bezoeken. Wel vragen we om rekening te houden met actievere momenten en de middag- en nachtrust van onze bewoners. 

Om veiligheidsredenen is het woonzorgcentrum vanaf 22u00 minder toegankelijk en moet men zich aanmelden via de deurbel aan de hoofdingang. 

Thuis kan u ook gelijk wie uitnodigen, waarom zouden onze bewoners dat hier in Zilvervogel niet mogen doen? We willen een huiselijke sfeer creëren en vinden het belangrijk dat onze bewoners nieuwe sociale contacten leggen, maar ook hun bestaande contacten kunnen onderhouden.

Bezoek aan de cafetaria

In onze cafetaria kan u terecht voor een gebakje, frisdrank of een warme koffie. Elke namiddag (7d/7) zijn we open van 13u45 tot 17u00.

Samen lunchen?

Samen eten op de middag met uw familie? Het kan mits vooraf reserveren. De keuken bereidt elke middag (7d/7) een gevarieerde maaltijd bestaande uit een tas verse soep, warme maaltijd (incl.water) en koffie met dessert van de dag of een stuk fruit.

De plaatsen zijn beperkt dus reserveren vooraf is noodzakelijk: 

  • Voor een maaltijd op maandag t.e.m. vrijdag: ten laatste om 12.00u  de dag vooraf,  per mail of  per telefoon.
  • Voor een maaltijd tijdens het weekend: ten laatste op vrijdag voor 13.00u
  • Voor grotere groepen (vanaf 5 personen) vragen we een week op voorhand te reserveren

Reserveren ken bij voorkeur via e-mail naar info.reninge@zilvervogel.be of eventueel telefonisch (enkel op werkdagen) op T 057 40 90 90.

Kostprijs van een warme maaltijd voor bezoekers

De kostprijs voor de bewoners van het woonzorgcentrum bedraagt geen extra kost en is dus onderdeel van de dagprijs. Voor bezoekers is de kostprijs van een warme maaltijd € 11.50.

Wenst u iets extra, zoals een aperitief, een glas wijn, frisdrank, tafelbier, een extra tas koffie, ijsje, … dan kan dit steeds. Dit wordt apart verrekend.

Bekijk het weekmenu

Bezoek ontvangen of een speciale gelegenheid vieren?

Bezoek ontvangen kan steeds op de kamer, in de livings, in de verschillende zithoeken of in de cafetaria. Voor speciale gelegenheden (bv. een verjaardag) kan de bewoner in het weekend ook een gedeelte van de cafetaria, nl de polyvalente zaal afhuren om samen met de familie gezellig samen te zijn. Wilt u de polyvalente zaal afhuren dan reserveert u best via e-mail naar info.reninge@zilvervogel.be of aan het onthaal.